ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Στο σημείο αυτό θα βρείτε σημαντικές ανακοινώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ επικ. 2104184126. H ενημέρωση του παρόχου δικτύου VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone), είναι η ακόλουθη :

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20190102-timologiakes-allages-se-programmata-symvolaiou-kinitis-kai-kartoprogrammatos-gia-epaggelmaties-kai-timologiakes-allages-se-epiprostheta-paketa-mobile-internet-kai-mobile-broadband-gia-epaggelmaties-kai-idiotes/.

Ως εκ τούτου, σε συνέχεια της από 02.01.2019 ανακοίνωσης που προηγείται, σας γνωρίζουμε ότι με ισχύ από την 01.01.2021 επέρχεται μικρή αύξηση του μηνιαίου παγίου στα Προγράμματα Συμβολαίου Κινητής (0,50 ευρώ τελική τιμή) /Σταθερής Τηλεφωνίας (1,00 ευρώ τελική τιμή) , Καρτοπρογράμματος, καθώς και σε επιπρόσθετα πακέτα Mobile Internet και Mobile Broadband (1,00 ευρώ τελική)(αναλυτικά τα προγράμματα στο σύνδεσμο που προηγείται). Η μεταβολή των τιμολογίων αφορά μόνον συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Έχετε το δικαίωμα, εφόσον δεν συμφωνείται με την ανωτέρω μεταβολή των τιμολογίων, να καταγγείλετε τη σύμβαση αζημίως εντός δύο (2) μηνών για την περίπτωση υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και εντός τριάντα (30) ημερών για την περίπτωση υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας, από την ανωτέρω ημερομηνία (1.1.2021).